fredag 27. november 2009

*Stripete Kitty*

Når man har ei tulle med øyne blå... som gjerne vil leke som den villeste villbassen, men også ha på seg schjooole som er jooosa, ja da må mamma gå i tenkeboksen. Svaret ble denne velour-tunikaen i glade farger, klar til lek.

Dette blir en del av årets julegave...

*Rødhette og ulven*

Jeg er i siget når det gjelder smekker om dagen, og her kommer tre til. Disse er laget av et stoff med både rødhette og ulven og bestemor, derav kolleksjonsnavnet *Rødhette og ulven* (selv om disse tre smekkene kun viser Rødhette, men fler kommer etterhvert)

torsdag 26. november 2009

*Gøy på landet *

Jeg er på jakt etter en god smekkefasong, og prøver litt diverse. Her er nok en smekke i kolleksjonen *Gøy på landet* men denne gangen med trykknapp.

tirsdag 24. november 2009

*Gøy på landet*



Min kjære sønn tar snart gull i gulping, og for hver klesvask jeg vasker, vokser skittentøyshaugen med det dobbelte. Nå har jeg derfor tatt meg sammen og sydd smekker, her er ei ku, en sau, ei geit og en gris i kolleksjonen *Gøy på landet*...

fredag 13. november 2009

Fortryllende førjulstid...

Det er fremdeles i overkant av 2 uker til ventetiden begynner med første søndag i advent 28. november. Men igår startet vi med vår førjulstid på glassverket med lystenning.

Magisk er et ord som kan brukes.
Fortryllende, et annet...

Det mest magiske med gårsdagen var det fortryllende uttrykket til Lykke-Linéa da flere tusen julelys ble tent. Ubeskrivelig... Og som de sier i VISAreklamen, -ubetalelig...

Og selv for voksne var det et magisk øyeblikk da nedtellingen gikk fra 10, 9, ... , 3, 2, 1 og ... I kuldegradene var det nok ingen som frøs, da lysene ble tent og det varme lyset brøt mørket...

Snart jul... Nyt førjulstiden, det er et helt år til neste gang...

tirsdag 10. november 2009

Jeg strikker... forts.

Halsen er ferdig. Det ble en høyhalser, og jeg byttet fargen halvveis på halsen slik at det som brettes utenpå nå er orange.

Kun ermer igjen!

mandag 9. november 2009

Jeg strikker... forts.

Nå er fronten ferdig. Jeg har satt av masker som kal bli til halsringnong sammen med noen som skal plukkes opp der jeg har felt av. Ryggen, det samme... Skulderkantene er nå felt av foran og bak, og venter på å bli sydd sammen. Da mangler det bare ermer og hals.

Lurer på å strikke høy hals? Veldig kjekt, eller?