onsdag 7. oktober 2009

Busserullstoff til matching...

I helgen var det barnedåpen til kusinen til ungene, Elina, og iom at gutta (les: Glenn og Heine-Tobias) har hadelandsbusserullen, ble det kjøpt inn en til meg også i tillegg til at jeg kjøpte 1 m av busserullstoffet på Grinaker vev. Av det fikk jeg tryllet frem matchende klær til Lykke-Linéa og Birk-Jardar også.

Kjolen til Lykke-Linéa er sydd etter mønster på spencer, litt forkortet str 2 år, fra 'Børnetøj du selv kan sy'. Stoffet er som sagt busserullstoff fra Grinaker vev, inni har jeg fôret med sort bomullslerret fra S&S. Fleecehjertet på fronten og rødt kantebånd er også fra S&S.


Birk-Jardar fikk smekke og bukse. Smekken er laget fra mønster i 'Børnetøj...' og i busserullstoffet på framsiden, rød microfleece på baksiden. Fleecen er brukt som et sperrelag mot evnt vete slik at bodyen ikke skulle bli våt og ekkel. Lukkes med trykknapp.

Buksen er sydd i mørk blå ribb fra S&S med bøter av busserullstoffet, festet med rød tråd for å matche rød fleece og kantbånd. Mønsteret er forlenget str 56 form 1 fra Meedom.


3 kommentarer:

  1. Hælledussa så søte busserull varianter!!!

    SvarSlett
  2. Heisann! Kjempefine klær du lagde, har jo sagt det før også da! Den spencerkjolen, hvordan er størrelsene i "børnetøy du selv kan sy", synes du? Har ikke sydd så mye derfra, nemmlig, men synes kjolene i den boka er finere enn i "Barn igjen"...
    Klem Mama-Å på Sykroken

    SvarSlett