torsdag 21. mai 2009

Stoff-raid...


Jeg prøvde igår å gjøre et lite innhogg i stretch-stoffene som har samlet seg opp... Jeg har aldri det jeg vil ha, bare alt annet, så nå måtte jeg bruke litt av det andre også, sammen med noe av det fiiine... :knegg: Slang alle stretchstoffene på gulvet, og så var det bare å mixe og matche...


Her har jeg klippet ut stoff til 5 korterma. 3 til Propellus og 2 til Tutta. Øverst på stolen ligger grått jerseystoff med dødningsskaller sammen med lime ribb. Her kom det etterhvert litt brun ribb i tillegg... Så nede til venstre er det et nydelig blomstret med små dyr på sammen med lime med gule soler og ensfarga rødt. I midten er det røde elefanter sammen med ensfarga rødt. Lurer litt på å slenge med litt grønt også her...?! Og til sist. Lys og mørk lilla, og litt hvitt.


Ble sittende oppe igår å sy litt også... Utrolig hva man kan rekke... Hehe... To korterma til Propellus er så og si klare. Mangler bare en stikning rundt ermer og hals...

5 kommentarer:

 1. Utrolig god ide å bare legge alt ut sammen og få brukt opp litt ting. Og når man klarer å lage så fine klær som du klarer er det jo en vannvittig god ide!

  SvarSlett
 2. Hehe... Takk... :rødme:

  Ja, det var mye lettere å se på stoffene slengt utover enn i pene bunker inni ei hylle. Kan anbefales!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig besøk i bloggen min.Utrolig mye fint du har laget.Er lite flink til å bruke symaskinen min,men er iferd med å lage meg et syrom i et lite kott.Håper jeg blir litt flinkere da,når jeg slipper å bruke spisebordet:)Vet jo nå hvor jeg skal gå for å hente inspirasjon:)Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 4. Så lurt ;o)
  Så mye herlig stoff du har.

  God helg!

  Marit

  SvarSlett
 5. blir ganske imponert faktisk!

  SvarSlett